International No-Dig 2022 - Helsinki

Den 38:e ISTT International No-Dig Conference & Exhibition

ISTT: s 38: e årliga internationella No-Dig-konferens och utställning hålls 3-5 oktober 2022 vid Messukeskus Helsinki Expo and Convention Center, Finland.

Den 38:e ISTT International No-Dig kommer, för första gången, att hållas i Helsingfors, Finland

I Finland, Scandinavien och norra Europa genomförs schaktfria projekt varje dag, vilket visar att schaktfri teknik ger ekonomiska fördelar och minskad miljöpåverkan under installation och renovering av infrastruktur under markytan.

Konferens

International No-Dig Helsinki har goda förutsättningar att bli en viktig del av Finlands infrastrukturutvecklingsprogram med ett hållbart perspektiv. Nya infrastrukturinstallationer samt omfattande renovering av åldrande ledningsnät och tunnlar fortsätter att genomföras i hela Finland och Europa.

Som ett resultat av detta är det stort intresse från ingenjörer, planerare, entreprenörer och operatörer för de produkter och lösningar som visar på fördelarna med att använda schaktfria metoder för anläggning och underhåll av rörledningsnät och annan infrastruktur under markytan.

Design är en viktig faktor som ingår i Helsingfors urbana livsstil och utveckling. År 2012 bar Helsingfors titeln World Design Capital.

Image
Image

Utställning

Besökare på INTERNATIONAL NO-DIG HELSINKI 2022 kommer att få en one-stop shop för att se och utvärdera ett brett utbud av utrustning och tjänster som verkligen kommer att visa trenchless-teknik och dess kapacitet. Bland montrarna kommer att finnas horisontell riktad borrutrustning (HDD), rörfordring, rörspräckning, rörinspektion, CCTV-kartläggning, rengöringsutrustning, konsulttjänster - och mycket mer.

ISTT International No-Dig kommer att innehålla ett konferensprogram med flera inriktningar med en blandning av tekniska seminarium, platsbesök och ISTT-ackrediterad utbildning. Konferensen är en plattform för alla med intresse för schaktfri teknik där man får tillfälle att samlas för att träffas, utbyta idéer och nätverka med likasinnade människor.

Organiserad av

Image
Image
Image

Samarbetspartners

Image
Image
Image