ISTT järjestää monipuolisen konferenssiohjelman, johon osallistuu paikallisia ja kansainvälisiä puhujia.
Esitykset keskittyvät uusimpiin innovaatioihin ja tekniikoihin ja tarjoavat konferenssin kuulijoille mahtavan tilaisuuden saada uutta oppia. Konferenssin aikana on kouluttautumisen lisäksi mahdollista päästä vaihtamaan tietoja ja kokemuksia sekä verkostoitumaan muiden kaivamattoman tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Ohjelmaan kuuluu myös työmaavierailu työnäytöksin.
Call for Papers - luennoitsijakutsu
Luennoitsijaehdokkaita pyydetään toimittamaan luentoehdotuksia konferenssiohjelmaan.
Luentoesityksen yhteenveto (enintään 200 sanaa) ja kirjoittajan tiedot tulee lähettää online-portaalin kautta sen avauduttua.
ISTT vahvistaa pian Call for Papers -menettelyn aikataulut ja määräajat.
Jos haluat lähettää abstraktin tapahtumaan ja haluat lisätietoja, ota yhteyttä järjestäjiin: trenchless@westrade.co.uk | +44 (0)1923 723 990.
Opiskelijaohjelma
Kansainvälinen No-Dig konferenssi ylpeänä esittelee tämä vuoden opiskelijaohjelman. Opiskelijaohjelman kohokohta on sarja kaivamattoman tekniikan Masterclass-kursseja, joissa nuoret insinöörit perehdytetään keskeisten tekniikoiden, kuten mikrotunneloinnin, suuntaporauksen, junttauksen, työntöporauksen ja pakkosujutuksen perusperiaatteisiin, kustannuksiin ja ympäristövaikutuksiin sekä vakiintuneempiin saneerausmenetelmiin, kuten sukkasujutukseen, pinnoitukseen, spiraalinauhasujutukseen, muotoputkisujutukseen sekä pitkäsujutukseen.
Opiskelijat saavat tietoa myös mm. geoteknisistä tutkimuksista ja kuntotutkimuksista, joilla on merkittävä rooli kaivamatonta tekniikka hyödyntävien projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Opiskelijaohjelma perustuu ISTT:n Masterclass -konseptiin. Ohjelmaan kuuluu Masterclass -kurssien lisäksi ohjattu kierros näyttelyalueella sekä lopputilaisuus.
Westraden toimitusjohtaja Paul Harwood kommentoi ohjelmaa: "Opiskelijaohjelma sopii täydellisesti No-Dig Helsinki konferenssin edistykselliseen sisältöön. Tämä nopeakasvuinen ja innovatiivinen ala on jännittävä paikka tulevaisuuden insinööreille, ja on hienoa pystyä tukemaan