International No-Dig 2022 - Helsinki

38. ISTT:n kansainvälinen No-Dig konferenssi ja näyttely

ISTT:n 38. vuotuinen kansainvälinen No-Dig Helsinki konferenssi ja näyttely pidetään 3.-5. lokakuuta 2022 Helsingin Messukeskuksessa.

38. ISTT:n kansainvälinen No-Dig konferenssi järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä

Kaivamattomia tekniikoita käytetään Suomessa ja Pohjois-Euroopassa päivittäin. Verkostojen rakentaminen ja saneeraus kaivamattomia tekniikoita hyödyntäen on kustannustehokasta ja ympäristövaikutuksiltaan vähäisempää kuin perinteinen auki kaivuu.

Konferenssi

Kansainvälisellä No-Dig Helsinki konferenssilla on merkittävä vaikutus Suomen infrastruktuurin kestävään kehittämiseen. Verkostojen uudisasennuksia ja saneerauksia tehdään kaikkialla Suomessa ja Euroopassa.

Insinööreille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, tilaajille, viranomaisille ja operaattoreille on huomattavaa etua siitä, että konferenssin ja näyttelyn aikana he pääsevät näkemään esillä olevat tuotteet ja laitteistot ja arvioimaan omakohtaisesti kaivamattoman tekniikan hyödyntämisen edut verkostojen rakentamisessa ja saneerauksessa.

Design on merkittävä osa Helsingin urbaania olemusta. Vuonna 2012 Helsinki oli nimetty maailman kulttuuripääkaupungiksi.

Image
Image

Näyttely

Kansainvälinen Helsinki No-Dig 2022 tarjoaa vierailijoilleen tilaisuuden nähdä yhdellä kertaa laajan valikoiman tuotteita, laitteita ja palveluita jotka osoittavat kaivamattomien tekniikoiden mahdollisuudet ja edut. Näyttelyssä voi tutustua muun muassa suuntaporaus- ja junttauslaitteistoihin, putkileikkureihin, kuvauslaitteistoihin, putkiin ja sujutusmateriaaleihin, puhdistuslaitteistoihin, konsultointipalveluihin ja paljon muuhun.

ISTT:n kansainvälinen No-Dig konferenssiohjelma sisältää teknisiä luentoja, työmaavierailuja ja ISTT: n akkreditoitua koulutusta. Konferenssissa koko Trenchless-yhteisö voi kokoontua tapaamaan, vaihtamaan ideoita ja verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

Järjestäjänä

Image
Image
Image

Kannattajat

Image
Image
Image